top of page
FB eseményekhez, 2021. (17).png

AZ ÉLET ENERGIÁJA

VAN-E HATALMA MOZDULATAINKNAK? 

TUDATOSSÁG WORKSHOP

2023. 06. 03. | 10:00 - 13:00

OneSpirit cím (4).png

Az élet koreográfiáját az energiák mozgása határozza meg. 

Tér nélkül nem létezik mozgás, mozgás nélkül nem létezik energia, energia nélkül nem létezik élet!

A tánc és az energiák szavak nélkül beszélnek, kommunikálnak. De szavak által tudatosíthatjuk, hogy mindez hogyan működik és így egy nagyon fontos tudás birtokába kerülünk!

 

Ebben a három részből álló félnapos workshop sorozatban (melyek külön-külön is látogathatók)

Farkas Renáta tánc-coach, nőiségfejlesztő tréner, művészetterapeuta, valamint

Nagygyörgy Ágnes energia életút-tanácsadó, tisztánérzékelő és képzőművész

adják össze tudásukat.

Ágival egy Energia tanfolyamon találkoztam, amit stúdiómban, a OneSpirit Stúdióban tartott, és rögtön feltűnt nekem, hogy az általa tanított testet energetizáló mozdulatok mennyire egybeesnek és összhangban vannak az általam tanított tánc mozdulatokkal. Így rögtön megszületett bennem a gondolat, hogy milyen sokat jelenthetne a tánc szerelmeseinek ha tudatosan megtanulnák, hogy melyik mozdulat hogyan befolyásolja a test energiarendszerét.

 

“A Renivel való együttműködés gondolata rögtön felvillanyozott engem, mert a tánc és a zene kontextusba helyezik az energetikai tudást. Mint tisztánérzékelő nap mint nap érzékelem az emberek finom-energiáinak kisugárzását és az energia működésük következményeit. Meggyőződésem, hogy a tánc és a zene kiváló lehetőséget adnak a hétköznapi élet, kapcsolódásaink, gondolati mintázataink energetikajának megismerésére és hangolására.”

A tér az élet alapja. A mozgás, a tánc mindig teret kíván. A tánc a térben bontakozik ki, éppúgy mint az élet maga. Ha teret adunk önmagunknak, az életünknek, az érzéseinknek, a gondolatainknak, akkor megnyílunk, megkönnyebbülünk, boldogabbnak érezzük magunkat. 

Ha bezárjuk mindezt önmagunkba, nem adunk neki teret, nehéznek és boldogtalannak érezzük magunkat. Ha úgy érezzük, hogy az élet minden nehézsége, súlya egyszerre trónol rajtunk, bezáródunk önmagunkba, bezárul a tér. Amikor el tudjuk helyezni a bennünk lakozó érzéseket, legyen az pozitív vagy negatív a térben, akkor mindez föllazul, mert teret kapnak a különböző dolgok. 

Ugyanígy működnek az energiák is. És hogy is lehetne másképp, hiszen minden energia?!

Ha az energiák össze vannak sűrűsödve a testben vagy a térben, akkor leállnak, stagnálnak vagy önmagukon belül zakatolnak. Ha megnyitjuk nekik a teret, akkor elkezdenek szabadon áramlani a saját minőségeik szerint. Tehát az élet, a tánc, a mozgás, a tér, a történések színfala mögött mind az energiákról szólnak!

Megfogalmazhatjuk mindezt a ma egyre nagyobb teret nyerő kvantum elmélet nyelvén is: ugyanaz a dolog kifejezheti magát, mint részecske vagy hullám, azaz mint szilárdság vagy áramlás.

A tested, bár anyagszerű, mégis összesűrűsödött energiák halmaza. Ezek az energiák nem állnak meg a tested határánál, hanem kiáramlanak a téged körülvevő térbe, ami szintén a tested része.

 

Ez az aurád

 

Ha jól és áramlóan akarod érezni magad, akkor fontos, hogy az energia áramlás ne legyen leblokkolva a tested határánál hanem szabadon mozoghasson a tested és az aurád terében. Hidd el, minél tudatosabb vagy erről, annál jobban érzed magad. Ha tudatosítod magadban mindezt és te tudatosan adsz irányt az energiáid mozgásának, akkor egy fontos tudás és nagy kincs van a kezedben.

A térben történő mozgás által irányítjuk a saját energia áramlásunkat. Hiszen ezt mindenki tudja mert pont ezért szeretünk táncolni: megnyitjuk a testünket, mozdulatokba öntjük az érzéseinket és mindezt a térben fejezzük ki. Minden mozdulat egy külön történet. Az energia nem más mint mozgás. Mozgás nélkül nincsen energia. 

Az energiának a legfőbb ismérve, az iránya. Mehet valami kifelé, befelé, fölfelé, lefelé. Az, hogy milyen irányba tereljük az energiáinkat meghatározza azt, hogy hogy érezzük magunkat. Ezt a mozgás és a tánc közben is érezzük, de ha tudatosak vagyunk erről, ha valóban tudjuk, hogy a mozdulataink hogyan befolyásolják és irányítják a bennünk és körülöttünk lévő energiák áramlását, akkor ez többet fog jelenteni számunkra.

Ezen a három részből álló workshop sorozaton megtanulod tudatosan érzékelni és irányítani mozdulataid által a tested energiáinak áramlását a térben, önmagadban és magad körül.

Szeretettel várunk ezen a csodás úton, melyen tudatosságot szerzel mozdulataidra, energiáidra, lendületesebb, harmóniával teli életed lesz!

A WORKSHOP DÍJA:

12.000,- Ft/ALKALOM

30.000,- Ft/3 ALKALOM EGYBEN

1. rész 

JÚNIUS 3. 

TUDATOSSÁG - AZ ALAPOK

2. rész

JÚNIUS 24.

AZ ÉRZELMEK ÉS KAPCSOLÓDÁSOK ENERGIÁJA

3. rész

JÚLIUS 8.

KOREOGRÁFIA

HELYEZD EL A TÉRBEN MINDAZT, AMIT TANULTÁL

MINDEN ALKALOMMAL 10:00 - 13:00 ÓRÁIG!

logo 1..png
Farkas Renáta coach-02.png

TEKINTSD MEG AKTUÁLIS TÁNCOS ÉS ÖNISMERETI PROGRAMJAIMAT IS:

Dance with me (4).jpg
FB eseményekhez, 2021. (42).jpg
bottom of page