top of page

CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK

Mert csoportban rájössz arra, hogy nem vagy egyedül a problémáddal.

fr

MESÉS BESZÉLGETŐ ESTEK 

Az est folyamán egy mesét elemzünk, melyet előzetesen e-mailben elküldök Neked. Az est egy interaktív kódfejtés, szimbólumfejtés, mely során a személyiségfejlődés állomásait is körbejárjuk. Rengeteg felismerés, önismeret, kapcsolódás. 

AKTUÁLIS EST - KLIKK IDE!

Csatlakozz a zárt FB csoportunkhoz, ahol aktívan bekapcsolódhatsz a mesékről, szimbólumokról való beszélgetésbe!

CSATLAKOZOM!

MESETERÁPIA

Általában 2-4 alkalmas tematikus zárt önismereti csoport, ahol minden alkalommal más mesét hozok Nektek. A mesékből alkotások készülnek (porpasztell, olajpasztell), mely egy belépési pont lesz a mesébe. Ehhez társítunk érzelmeket, élményeket a közös megbeszélés során, melyből nagyon sokat meríthetsz! Ebben a terápiás térben traumákat, komplexusokat, gátlásokat, elakadásokat tehetsz le, és saját magad ismerheted fel, hogy mi a gyökere ezen diszharmonikus állapotnak.

KLIKK AZ AKTUÁLIS PROGRAMOKÉRT!

MŰVÉSZETTERÁPIA

Rajzolunk, agyagozunk, festünk, montázst vagy épp kollázst készítünk. Ennek terápiás hatása az, amely segít feloldani a depressziót, szorongást, traumákat, elakadásokat. 

A vezetett téma, relaxáció, zene mind-mind segítőid lesznek az úton, és feloldhatod régóta cipeld elakadásaidat! Az alkotások szimbolikus üzeneteit megbeszéljük, így juthatsz közelebb magadhoz!

Nem az alkotás szépsége, ami számít, csupán az, hogy általa felszínre kerüljenek saját tudattalan tartalmaid, és feloldódjanak.

Éppen ezért semmilyen művészi képzettség nem szükséges!

Bővebb információ: KLIKK IDE!

KIRÁLYNŐI ESTÉK - TABUK NÉLKÜL 

NŐI KÖR

A Királynői Esték azért jöttek létre, hogy ki tudj szakadni a hétköznapok sodrásából, és végre magaddal legyél 3 órát.

Melyben megoszthatod félelmeidet, gondjaidat, aggodalmaidat - Tabuk nélkül!


Ha úgy érzed, hogy olyan gondod van, melyet senkinek nem mersz elmondani, vagy csak egyedül vagy esténként, vagy épp kíváncsi vagy más női mintákra, életekre, sorsokra, akkor itt a helyed köztünk! Akár párkapcsolatban állsz, akár szingli vagy, akár Anya vagy, akár nem, ugyanúgy is vagy. Fontos ennek megélése, ragyogtatása!

Havonta egyszer találkozunk, mellyel az a célom, hogy a városban is legyen lehetőség arra, hogy amolyan régimódi divat szerint összejöjjünk, mint a fonóban, és fiatalok-idősek egy térben meg tudják osztani tapasztalataikat, életkincseiket.
Egy biztonságos, megtartó közösség támogat ebben, ahol felszabadíthatod gátlásaidat, önmagadat!

AKTUÁLIS EST - KLIKK IDE!

bottom of page