top of page

"A múlt történései nagyon tudnak fájni.

De két választásod van:

vagy elfutsz előlük vagy tanulsz belőlük."

Oroszlánkirály

Image by JoelValve
FB eseményekhez, 2021. (27).jpg

MeseCoaching

Te szoktál mesét olvasni?

Most nem arra gondolok, hogy esetleg este a kislányodnak, kisfiadnak olvasod az esti meséjét, hanem arra, hogy magadnak olvasol mesét.

Miért kérdezem ezt?

A mesék nem csupán a gyerekekre hatnak elemi erővel, nem csak az ő fantáziájukat mozgatják meg, de a felnőttekre is csodás hatással bírhatnak - bár mi már nem olyan szemmel nézzük ezeket a történeteket, mint a legkisebbek.

Tudtad, hogy réges-régen a mesék nem a gyerekeknek szóltak, hanem a felnőtteket segítették?

Minden mesében megvan a hős útja, aki a személyiségfejlődés különböző szakaszain, mint kalandokon megy át, és változik a mese végére egy szellemileg és fizikailag is érett és bölcs karakterré, aki a saját újtát járja, és aki tanult az út minden akadályából, feladatából.

Bár ma már kevésbé mesés az életünk, nőként nagyon is a földön kell két lábbal állnunk, de mégis hány és hány romantikus (mesés) film készül, melyben a hősnő útját kísérhetjük végig a teljes beteljesülésig, a katarzisig, amikor is igazi önmagaként éli a saját maga által megteremtett életét.

Új, MeseCoaching 8 alkalmas programom során a mesék fantáziavilágát, fejezeteit használjuk, hogy megtaláld azt az önmagad, aki a saját meséjét tudja teremteni, és olyan életet él, melyről eddig csak a mesékben olvasott.

A MeseCoaching 8 alkalmas programom során az alábbi állomásokon fogsz végigmenni segítségemmel, támogatásommal:

  • Elindulás - a hősnőd útjára lépünk

  • Konfliktusaid feltérképezése, hamuba sült pogácsáid kibontása - mit hoztál otthonról, és azzal mit tudsz kezdeni

  • Próbatételeid, nehézségeid útjának bejárása

  • Belső segítőddel való találkozás

  • Megküzdés az ellenséggel, boszorkánnyal, sárkánnyal

  • Fordulópontod megtalálása

  • Átlépés, Újjászületés

  • Kiteljesedés női minőségedben

  • Egyensúly és harmónia megélése

Ha szeretnél saját meséd hősnője lenni, kattints a lenti gombra, jelentkezz a MeseCoaching programra, hogy minél hamarabb elkezdhessük saját mesés életed fejezeteit megírni!

A GONOSZ MOSTOHA, BOSZORKÁNY SZEREPE

Nincs olyan életút, amelyben ne találkoznánk a gonosz boszorkánnyal. Viszont amit kezdünk vele, az a nem mindegy.

Programom során megtanulsz megküzdeni a démonaiddal, gonosz boszorkányaiddal pontosan azért, hogy tudd, hol a szerepük és helyük az életedben.

Az ebből a "harcból" szerzett tudásoddal felvértezve könnyedén át fogsz tudni lépni olyan akadályokat, melyek eddig óriási szakadékként arra sarkalltak, hogy elkerüld inkább őket, és más úton próbálj meg megoldást találni.

Mint minden mesében, így a Te életedben is fontosak a boszorkányok, hiszen ők mozgatják az életed, ők figyelmeztetnek arra, hogy változtatnod kell, különben legyőznek, bekebeleznek, és az élet, melyre vágytál, valóban csak mese marad, és így álmodsz tovább mint Csipkerózsika.

Mit ad neked Mesés coaching programom?

Bár érezheted, hogy szíved törik össze, mikor felismered, hogy az út, amin eddig jártál, már nem segít neked, mégis tudni fogod, hogy a lehető legjobb történik most veled.

Megtaláljuk a fegyvereid, amivel meg fogsz tudni küzdeni a saját boszorkányoddal, a saját démonaiddal. A harcban győzni fogsz, és később ez a tudás segít át az utadba kerülő nehézségeken.

Az út során személyiséged olyan fejlődési úton halad végig, hogy az ott tanultakból további életed során "megvilágosodott" bölcsként lépsz át majd minden akadályon.

Új, királynői éned megszületik, és a mesék erejéből egy olyan nő születik, aki nem férfiként küzd, aki nem harcol, hanem női minőségében teljesedik ki, bölcsen dönt és éli azt az életét, melyre mindig vágyott.

8 alkalmas MeseCoaching fejezetei

Image by Johannes Plenio

1. fejezet

Ebben a fejezetben elindulsz a saját utadon. Fontos állomás, hiszen az útnak indulásnak mindig van jelentősége. Ezen az első alkalmon megtalálom az úton téged segítő mesét.

2. fejezet

Ebben a fejezetben belépünk a titkos erdőbe, fáklyát viszünk. Megnézzük, hol akadt el az energiaáramlás, hol bomlott meg az egyensúly, melyek a fogva tartó erők.

Image by Casey Horner
horse-g6c12f05cc_1920.jpg

3. fejezet

Ebben a fejezetben a próbatételeken, cselekvésen lesz a hangsúly. Már nem csupán fejben játszod le a megoldásokat, hanem valóságos cselekvésben is. Életre keltjük segítőidet a külvilágban és belső világodban egyaránt.

4. fejezet

Ebben a fejezetben a megtanulsz megküzdeni. Saját démonaiddal, ellenfeleddel, boszorkányaiddal. Kiválasztjuk a harci eszközöket, melyek segítenek sikeresen küzdeni.

dark-art-g382fdd869_1920.jpg
Image by Johannes Plenio

5. fejezet

Ebben a fejezetben átkelhetsz a szebb világot hozó folyón, újjászülethetsz az Élet Vize által, és így megérezheted saját erődet. "Hétszerte szebb lehetsz, mint annak előtte."

6. fejezet

Ebben a fejezetben férfi/női lélekrészeid felébresztésével, aktiválásával foglalkozunk.

Image by Tengyart
Image by Benjamin Suter

7. fejezet

Ebben a fejezetben belépsz saját, csodaszép új palotádba, esküvővel és lakodalommal ünnepled meg új önmagad, és éled meg a megérdemelt harmóniát.

8. fejezet

Ebben a fejezetben összegezzük meséd, levonjuk a tanulságot, és elindulsz az új életed mesés útján.

Image by Valerie Elash
Image by Alice Alinari

MeseCoaching programom ára

120.000 Ft 

Az ár 8 alkalmas egyéni coaching ülést tartalmaz, egyenként 60 percben.


Az alkalmak egymás utánisága teljesen rád lesz szabva, hiszen a Te mesédet, a te kalandodat fogjuk megélni.

Ha számodra úgy komfortos, két részletben is tudsz fizetni!

Indulás: egyénre szabott, jelentkezésed követően egyeztetjük a pontos dátumot!

Jelentkezéshez, kattints a lenti gombra!

Helyszín:

OneSpirit cím.png

(Igény esetén Online is elérhető a program!)

Szeretettel várlak!

Renáta

bottom of page