top of page
WMC, FB borító másolata (5).png

WomanCity

Woman City nőiesség könnyedén

Az igazi szépség a lélek szépsége,

mely átsugárzik az anyagon.

önismeret női kör
WomanCity

A KÜLDETÉS...

A WomanCity egy igazi női közösség, ahol arra helyezem a hangsúlyt, hogy meg tudd élni szabadon azt a Nőt, akiről eddig csak álmodtál. Hogy az önbántást felváltsa az önszeretet, a káoszt a harmónia, a kishitűséget az önbizalom.

Különböző eszközökkel mutatom meg neked, hogy a feminin energia áramoltatása nem is olyan nehéz, csak fel kell ébreszteni Csipkerózsika álmából. 

Egy csipet a latintáncos világból, egy csipet a mesés kelet misztikus fátyla alól, és egy csipet a művészetek lélekformáló útmutatásából.

"A siker titka csupán az elhatározásban rejlik: elhatározod, mit akarsz elérni, majd napról napra kitartóan teszel is érte, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni.

Tony Robbins

Csatlakozz hozzánk Te is,

és élvezd, hogy Nő vagy!

A szabadság? Amikor a ruha nem takar, hanem díszít, amikor a smink nem elfed, hanem kiemel, és amikor a tükör azt mondja: elégedett vagyok.

  • Facebook
  • Instagram

Rengeteg Nő bántja magát nap-mint-nap, önmagukkal elégedetlenek, és arra vágyakoznak, hogy jobbak, szebbek, tehetségesebbek legyenek.

Mit is lehet ezzel kezdeni? Mit lehet akkor tenni, ha úgy érzed, hogy nem vagy elég nőies, nem vagy a helyeden, nem úgy fogad el a környezeted, ahogy Te szeretnéd, a párod nem veszi észre, hogy nőből vagy, és még a munkahelyeden sem élheted meg nőiséged, mert nem veheted fel azt a ruhát, amit szeretnél. 

Vagy éppen otthon a párod/férjed nem tisztel, és nem úgy néz rád, ahogy szeretnéd. És már mindent megtettél, hogy megváltozzon ez a helyzet, mégis egyedül érzed magad. 

Olyan is van, akit gyerekkorában vagy fiatalkorában bántottak, és hordoz magában egy téves képet több tíz éven keresztül. Vagy akit a szülei bántottak érzelmileg, mert ők sem azt kapták, amit szerettek volna, így tovább adni sem tudtak mást. Vagy egyszerűen csak nem tudta megélni önmagát valaki, mert a környezete elnyomta. A sort lehetne folytatni napestig...

Megannyi női sors, élet, pedig mindenkiben ott van a kincs, a szépség, a lélek ereje, csak fel kell tudni hozni azt a kincset!

Nagyon fontos, mert enélkül csak bolyongók leszünk. Szeretünk követni olyan embert, eszmét, ideát, akire felnézhetünk. A női energia jól tud követni, alakulni, de sajnos sokszor nem a megfelelő embert, eszmét, ideát követjük. Ilyenkor megbomlik a lélek egyensúlya, és mint az űzött vad, úgy érezzük magunkat. 

Túl sok az elvárás, túl sok a megfelelési helyzet, és sokszor összeroppanunk a súly alatt. Felbukkan a félelem, a féltékenység, a menekülés, a pánik, hogy merre és hogyan tovább. Egyedül érezzük magunkat, mintha magunkra maradtunk volna. 

Együtt, csapatban sokkal erősebbek vagyunk.

Egymástól megannyi mindent tanulhatunk!

A nőiség ezer arcát láthatjuk egymás életében,

sorsában, mely továbblendít az úton.

Farkas Renáta tánc
Farkas Renáta tánc

Ne arra várj, hogy a körülmények ideálisak legyenek.

Majd nyáron, majd télen, majd ha lefogytam vagy meghíztam, ha szingli lennék, ha párom lenne, ha a gyerek megnő, ha a főnököm elenged, vagy majd valamikor...

Én is átmentem ezeken a gondolatokon. Mindig vártam valamire, hogy engedélyt adjak magamnak a változásra. Sokszor kötöttem feltételhez a boldogságot. Nem engedtem meg sokszor az örömöt, mert "úgy nézek ki", "mert nem úgy nézek ki", vagy épp "nincs most erre pénzem". 

Aztán azon kaptam magam, hogy befizettem addigi életem első és egyben legdrágább mentorprogramjára. Az utolsó félretett pénzemet áldoztam erre, hogy beindítsam a vállalkozásomat. 2016-ban 150.000,- Ft-ot adtam ki egy 6 alkalmas egyéni programra. És nem ez a program volt az utolsó. 

Azt gondoltam, hogy megőrültem. El sem mertem mondani senkinek. Az Élet azonban bebizonyította, hogy a legjobb volt, amit tehettem. Valami megváltozott bennem ennek hatására. Valami véglegesen átkattant, és az addigi szegénységtudatomat felváltotta a bőségtudat. Többszörösen megtérült ez a befektetés, minden téren. Nem csupán a vállalkozásomat lendítette fel, hanem az önbizalmamat, az önmagamért vállalt felelősségtudatot, és megtanított arra, hogy engedélyt adjak magamnak saját értékességem elismerésére. 

Programok

tánc és önismeret
sensual dance
mentorálás
hastánc nőiesség
bottom of page