top of page

Az igazi szépség a lélek szépsége, mely átsugárzik az anyagon. 

fr

 

Rengeteg Nő van, akik nap-mint-nap bántják magukat, önmagukkal elégedetlenek, és arra vágyakoznak, hogy jobbak, szebbek, tehetségesebbek legyenek.

Mit is lehet ezzel kezdeni? Mit lehet akkor tenni, ha úgy érzed, hogy nem vagy elég nőies, nem vagy a helyeden, nem úgy fogad el a környezeted, ahogy Te szeretnéd, a párod nem veszi észre, hogy nőből vagy, és még a munkahelyeden sem élheted meg nőiséged, mert nem veheted fel azt a ruhát, amit szeretnél. 

Vagy éppen otthon a párod/férjed nem tisztel, és nem úgy néz rád, ahogy szeretnéd. És már mindent megtettél, hogy megváltozzon ez a helyzet, mégis egyedül érzed magad. 

Olyan is van, akit gyerekkorában vagy fiatalkorában bántottak, és hordoz magában egy téves képet több tíz éven keresztül. Vagy akit a szülei bántottak érzelmileg, mert ők sem azt kapták, amit szerettek volna, így tovább adni sem tudtak mást. Vagy egyszerűen csak nem tudta megélni önmagát valaki, mert a környezete elnyomta. A sort lehetne folytatni napestig...

Megannyi Női sors, élet, pedig mindenkiben ott van a kincs, a szépség, a lélek ereje, csak fel kell tudni hozni azt a kincset!

Nagyon fontos, mert enélkül csak bolyongók leszünk. Szeretünk követni olyan embert, eszmét, ideát, akire felnézhetünk. A női energia jól tud követni, alakítani, formálni. De sajnos sokszor nem a megfelelő embert, eszmét, ideát követjük. Ilyenkor megbomlik a lélek egyensúlya, és mint az űzött vad, úgy érezzük magunkat. 

Túl sok az elvárás, túl sok a megfelelési helyzet, és sokszor összeroppanunk a súly alatt. Felbukkan a félelem, a megfelelési kényszer, a féltékenység, a menekülés, a pánik, hogy merre és hogyan tovább. Egyedül érezzük magunkat, mintha magunkra maradtunk volna ebben. A barátnői tanács már nem elég, különben meg neki sem megy, így megkezdődik a bolyongás. 

Együtt, csapatban sokkal erősebbek vagyunk. Egymástól megannyi mindent tanulhatunk! A nőiség ezer arcát láthatjuk egymás életében, sorsában, mellyel vagy azonosulni tudunk, vagy pedig örülünk, hogy nekünk mennyivel könnyebb.

 

Programok, ahol nőiségedet kibontakoztathatod, megélheted:

SZERETETTEL VÁRLAK!

Renáta

Reni_r-4.jpg
bottom of page